Ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan kardeşiyle birlikte, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanmıştı. Daha sonrasında Nihal Candan, anoreksiya nervozaya yakalandığı gerekçesiyle tahliye edilmişti. Tahliye edilmesinin ardından kuaföre giden ve röportaj veren Candan, "Ailem biraz moral olsun diye kuaföre götürmek istedi. 33 kiloya kadar düştüm. 37 kiloyu daha yeni gördüm. Ve hâlâ yemekte zorlanıyor ve mama ile besleniyorum." açıklamasında bulundu.

Nihal Candan, Posta gazetesine verdiği röportajda kamuoyunda kendisine yönelik eleştirileri cevapladı. Tepkisini dile getiren Candan, "Herkes hata yapar da, insanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız? Terörist değiliz ki biz." dedi.

SOSYAL MEDYADAN UZAK KALMAK İSTİYOR

Candan, Kardeşi ile birlikte "bizi dolandırdı" diyen bir tek mağdurun olmadığını belirterek, sosyal medyadan uzak kalmak istediğini dile getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba dizi geliyor! Yeni projesi çok konuşulacak Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba dizi geliyor! Yeni projesi çok konuşulacak

Devamında Nihal Candan, yemek yiyememeye başladığını aktararak şu ifadelerde bulundu:

 "Açlık grevi falan da değildi. Psikolojik olarak midem almadı ve hiç acıkmadım. Yemek görünce midem bulanıyordu. Bahar, ağzıma bir lokma zorla sokuyordu. Soda ile besleniyordum." 

"İYİ BİRİ"

Eşi hakkında açıklamada bulunan Nihal Candan, eşinin cezaevine girdikten sonra iki ay destek olduğunu, sonra bir daha gelmediğini aktararak, "Mutlu bir evliliğim vardı, 1 yıl oldu. 6 ayı cezaevinde geçti. Oradan da bir darbe yedim." ifadesinde bulundu.

Seçil Erzan'la aynı koğuşu paylaşan Nihal Candan şu açıklamalarda bulundu:

"Seçil hanımın dosyası başından aşkın. Ona sabır diliyorum. İyi biri, bize kötülüğü dokunmadı. Onun dikkatsizliği yüzünden elim yandı. Ama kızamadım, ceza çekerken neden kızsın ki insan? Dilan Polat da yan koğuşumuzdaydı, avukata çıkarken gördüm."

AKADEMİK KARİYER SÖZÜ

Candan, sosyal medyadan para kazanmadığını savundu. Devamında ise Candan, babasına akademik kariyer sözü verdiğini ve avukatlık yapacağını duyurdu.

(Kaynak: Posta)

Editör: Öznur Kaya