Alınan karar doğrultusunda Rekabet Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu ile Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ arasında imzalanan Paket E-Yayın Hakları Sözleşmesi'ne Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesinde yer verilen şartların karşılanması nedeniyle bireysel muafiyet tanıdı.

Bu kapsamda, Sincanlı Oto ve Traktör Gereçleri Ticaret ve Sanayi AŞ'nin tek kontrolünün nihai olarak TVH Global NV tarafından yönetilen TVH Parts NV tarafından devralınması işlemi onaylandı. Ayrıca halihazırda Zirve Holding AŞ ve Senta Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ortak kontrolündeki ZSR Patlayıcı Sanayi AŞ'nin belli orandaki hissesinin Topalipo A.Ş'ye devredilmesi suretiyle ZSR Patlayıcı Sanayi AŞ üzerinde ortak kontrol tesis edilmesi işlemi kabul edildi. 

Karar kapsamında Afyonkarahisar İcra Müdürlüğü dosyası uyarınca cebri icra yoluyla satışa çıkarılan Oruçoğlu Yağ Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait ilgili gayrimenkul ve bu gayrimenkulün üzerindeki menkul malların (ham yağ ve rafine yağ fabrikasının gayrimenkul, makine ve teçhizatı) Tarım Kredi Yağ Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından ihale aracılığıyla satın alınması işlemine izin hakkı tanındı.

Kargaz Kars Ardahan Doğal Gaz Dağıtım Pazarlama Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ ile Serhat Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ hisselerinin tamamının Bahattin Demircan ve Orhan Babaoğlu tarafından devralınması işlemine izin verilecek.

Düğün sezonu geldi çattı! Gram altın ne kadar oldu? Düğün sezonu geldi çattı! Gram altın ne kadar oldu?

Integrated Media Company LLC'nin tek kontrolünün The Public Investment Fund tarafından devralınması işlemi kabul edildi.

Son olarakta Carlyle Group'un tamamına sahip olduğu iştiraki Veritas Holdings Ltd'nin veri koruma hizmetleri iş kolunun, Cohesity lnc. tarafından devralınması işlemine onay verildi.

Editör: Öznur Kaya