Otomobil ticaretinde güven taşları yeniden inşa edilecek. Son teknolojinin ürünü MR Ekspertizi sayesinde, insan eli değmeden otomobildeki tüm hatalar ortaya çıkıyor. Otomobil satanlara kötü, alacaklara ise iyi haber paylaşıldı. MR ekspertiz örneklerinden birisinde usta eli deymeden otomobil tavanı ve sağ 3 parçası dışında tüm parçaların boyandığı tespit edildi. Türkiye'de kullanıma başlayan MR ekspertizi, nerede boya var, nerede macun var, hangi parça değişmiş ne varsa söylüyor. Ayrıca bilgisayarlı şase ölçümü de yapıyor.

Araç almak için en doğru zaman hangisi? Kredi ayrıntısı ortaya çıktı! Araç almak için en doğru zaman hangisi? Kredi ayrıntısı ortaya çıktı!

MR cihazı sayesinde ekspertiz araç kontrolünü daha güvenilir bir şekilde yapabilir. Olayları gözden kaçırma bir durum söz konusu değilken, usta farklılıklarını da ortadan kaldırıyor. MR cihazı sayesinde yapılan ekspertizde aracın tüm hataları raporlara aktarılıyor. Görsel üzerinden yapılan raporlama özelliği renklendirme teknolojisine dayanıyor. Görseldeki renklere göre macun işlemi, vernik işlemi, lokal boya işlemi ve astar işlemleri gibi durumlar ortaya çıkıyor.

mr-ekspertiz-raporu-1024x683-jpg.webp

mr-sonuc-1-768x543-jpg.webp

Editör: Zeynep Peksoy