"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0507 %0.07
2.315.638 %0.45
3.019,66 0,91
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa 13 yaşındaki Sevda her yerde aranıyor: 3 gündür kayıp!

13 yaşındaki Sevda her yerde aranıyor: 3 gündür kayıp!

İstanbul Avcılar'da 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, annesiyle okul alışverişine gittikten sonra kayboldu ve günlerdir bulunamıyor.

Yeşilkent Mahallesi'nde dedesi Erol Yılmaz ve anneannesiyle yaşayan Sevda, Cuma günü annesiyle birlikte yaptığı alışverişin ardından ortadan kayboldu. O günden bu yana ailesi, genç kızdan haber alamıyor. Dedesi Erol Yılmaz, Sevda’nın kaybolmasının ardından polise başvurarak yardım istedi.

Sevda’nın ablası Dilan Yılmaz, kardeşinin bulunması için yetkililere çağrıda bulunarak, “Kardeşimin bulunmasını istiyoruz. Hiçbir sorun yoktu. Kimseden de şüphe etmiyoruz. Gece dışarı çıkmaya bile korkuyordu.” dedi.

BABASININ YANINA GİTMEK İÇİN AYRILMIŞ

Dede Erol Yılmaz ise o gün yaşananları şöyle anlattı: “Cuma günü annesiyle birlikte alışveriş için Köyiçi'ne gittiler. Yanında bir kız arkadaşı da vardı. ‘Ben babamın yanına gideceğim’ diyerek annesinden ayrıldı. O gidişten sonra bir daha haber alamadık. Herhangi bir geçimsizlik yoktu. Cuma gününden beri ondan ses yok. Polise başvurduk, her yere bildirdik, akrabalara haber verdik ama hiçbir iz bulamadık. Suriyeli bir arkadaşı var, bazı kıyafetleri onun evindeydi. Polise bilgi verdik. Arkadaşlardı, gidip geliyorlardı. Esenyurt'ta görüldüğü söylenince 15 araçla aramaya gittik ama bulamadık.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *