"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0507 %0.07
2.315.638 %0.45
3.019,66 0,91
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Adana’da dehşete düşüren olay: Eşini önce darp etti sonra sığındığı eve molotof attı

Adana’da dehşete düşüren olay: Eşini önce darp etti sonra sığındığı eve molotof attı

Adana'da eşinden şiddet gören bir kadın, sığındığı babaevinde eşi ve kardeşi tarafından molotoflu saldırıya uğradı. Çevredeki vatandaşlar saldırı anlarını cep telefonlarıyla kaydetti.

Adana'da kocası tarafından şiddete uğrayan kadın babasının evine sığındı. Eşi ve kardeşi ise sığındığı eve motoloflu saldırıda bulundu.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde, şiddet gördüğü gerekçesiyle babaevine sığınan Fadime Ö.'ye yönelik molotoflu saldırı gerçekleştirildi.

Fatma Ö. Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle bir süre önce evini terk ederek babasının evine sığınmıştı.

Akşam saatlerinde Fatma Ö. ile görüşmek üzere kayınbabası Osman Göğebakan'ın ikametinin önüne gelen damat Eren Ö. ve kardeşi Mert Ö, Fadime Ö'yü darp ederek şiddet uygulamaya başladılar.

HASTANEYE KALDIRILDI

Eren Ö. ve Mert Ö., darp olayının ardından evin önünde molotof kokteyli ile saldırı düzenledi. Saldırı sonucu yaralanan Fadime Ö. hastaneye kaldırılırken, evde kısmi hasar meydana geldi.

Fadime Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

SALDIRGANLAR GÖZALTINDA

Olayın ardından saldırgan Eren Ö. ve kardeşi Mert Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan saldırı anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *