"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Adana’da mezarlıkta kanlı saldırı! 3 kadını kurşuna dizdi

Adana’da mezarlıkta kanlı saldırı! 3 kadını kurşuna dizdi

Adana’nın Sarıçam ilçesinde mezarlık ziyaretine gelen 3 kadın silahlı saldırıya uğradı. Yürekleri sızlatan olayda saldırgan olay yerinden kaçarken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesindeki mezarlıkta tabancayla vurulan anne ve iki kızı yaşamını yitirdi.

20 yaşındaki Güldane Gerçek, daha önce birlikte yaşadığı ve 24 Ağustos'ta intihar eden Muzaffer E'nin kabrini ziyaret etti.

 

ZİYARET ESNASINDA GERGİNLİK

Güldane Gerçek, Buruk Mezarlığındaki kabir ziyaretine annesi Şenay Gerçek (44) ve ablası Gaye Gerçek (22) ile birlikte geldi.

Ziyaret esnasında, Muzaffer E’nin babası Şemsettin E. (44), henüz bilinmeyen bir nedenle anne ve kızlarıyla tartışmaya başladı.

 

 

TARTIŞMA CİNAYETLE SONUÇLANDI

Tartışmanın büyümesiyle birlikte Şemsettin E., yanında taşıdığı tabancayla Güldane Gerçek, Gaye Gerçek ve Şenay Gerçek’e ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği anne ve iki kızı olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

ZANLI KAÇTI, POLİS OPERASYON BAŞLATTI

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, kurşunların isabet ettiği anne ve kızlarının hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay sonrası Şemsettin E., motosikletle olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, bölgede geniş çaplı bir operasyon başlattı. Kaçan zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *