"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Başakşehir’de sokağa çıkıp rastgele 3 kişiyi bıçaklamıştı! İfadesi ortaya çıktı

Başakşehir’de sokağa çıkıp rastgele 3 kişiyi bıçaklamıştı! İfadesi ortaya çıktı

İstanbul Başakşehir’de yolda yürüyen 3 kişiyi bıçaklayarak yaralayan 17 yaşındaki M.G. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi. Saldırganın, olay sonrası verdiği ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Başakşehir ilçesi Kayaşehir Mahallesi’nde bir şahıs, Rabia Caddesi üzerinde yürüyen kişilere saldırarak bıçakla yaralamıştı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştirenin 17 yaşındaki M.G. isimli saldırgan olduğu öğrenildi.

M.G. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi. Saldırganın adliyedeki ifadesi ortaya çıktı.

SAVAŞ OYUNLARINDAN ETKİLENDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

M.G.'nin ifadesinde, sürekli bilgisayar ve telefon üzerinden savaş oyunları oynadığını belirttiği öğrenildi. Zanlı, bu oyunların etkisiyle oyunu bırakıp gerçek hayatta oyunlar oynamasına dair rüyalar gördüğünü ifade etti.

Olay günü de benzer bir rüyadan uyandığını ifade eden M.G., mutfaktan aldığı bıçakla sokağa çıktığını ve önüne çıkan insanlara rastgele saldırdığını belirtti.

“ÖZELLİKLE BİRİNİ HEDEF ALMADIM”

İfadesinin devamında, yolda yürüyen kişilerden özellikle birini hedef almadığını belirten zanlı, dışarıda kafede oturan şahısları görmesi üzerine bıçakla yaraladığını ifade etti.

Zanlının, saldırı anında oyunlarda olduğu gibi kendisine saldıracaklarını düşündüğü için bu kişilere bıçakla yaklaştığını söylediği aktarıldı.

Saldırganın oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da kendisine saldıracakları düşüncesiyle şahıslara bıçakla saldırdığını söylediği öğrenildi.

Yaralanan 3 kişinin hastanedeki tedavileri sürerken, emniyet ve savcılık tarafından geniş çaplı inceleme yürütülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *