"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Beyoğlu'nda gövdesine çelik plaka bağlayan şüpheli yakalandı: Üstünden neler neler çıktı!

Beyoğlu'nda gövdesine çelik plaka bağlayan şüpheli yakalandı: Üstünden neler neler çıktı!

Beyoğlu'nda şüpheli hareketleri nedeniyle polis tarafından gözaltına alınan üç zanlıdan biri tutuklandı. Gövdesine çelik plaka bağlayan şüphelilerin üst aramasında çıkanlar şok etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Beyoğlu İstiklal Mahallesi'nde gerçekleşti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, rutin denetimler sırasında, motosikletli bir kişinin şüpheli hareketleri üzerine takibe başladı.

Şüpheliye müdahale edeceği sırada kaldırımda oturan 2 kişinin daha hareketlenip motosikletleriyle kaçmaya çalıştığını fark eden polis ekipleri kovalamacanın ardından 3 şüpheliyi yakaladı.

ŞÜPHELİLERİN ÜZERİNDEN SİLAH VE ÇELİK PLAKA ÇIKTI

Şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda E.T.'nin üzerinde bir ruhsatsız tabanca, 16 fişek ve 2 çelik plaka bulundu. Diğer şüpheli V.Ö.'nün üzerinden ise atışa hazır vaziyette bir ruhsatsız tabanca ve 9 fişek ele geçirildi.

Ayrıca, şüphelilerin ayakkabılarına streç film geçirdikleri dikkat çekerken, E.T'nin gövdesine çelik plaka bantladığı belirlendi.

3 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler E.D. ve V.Ö. ise serbest bırakıldı.

OPERASYON ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis tarafından gerçekleştirilen operasyon, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, motosikletli şüpheliyi polisin takibi, zanlıların kaçmaya çalışması ve yakalanması yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *