"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0507 %0.07
2.315.638 %0.45
3.019,66 0,91
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Didem Arslan’dan Narin cinayetine ilişkin şok eden iddia: Annesi ve amcasını uygunsuz şekilde gördü

Didem Arslan’dan Narin cinayetine ilişkin şok eden iddia: Annesi ve amcasını uygunsuz şekilde gördü

Diyarbakır’da 19 gündür aranan Narin'in cansız bedeninin bulunması tüm Türkiye’yi derinden sarsarken, konuyu programına taşıyan gazeteci/sunucu Didem Arslan Yılmaz, vahşetin arkasındaki nedene ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'in öldürülme sebebi ile ilgili Didem Arslan Yılmaz'dan çarpıcı bir açıklama geldi. 

8 yaşındaki Narin'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından tüm Türkiye'yi yasa boğan vahşette çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programında, gazeteci Yılmaz cinayetin nedenini güvenilir bir haber kaynağından öğrendiğini iddia ederek açıklamalarda bulundu.

"Haber kaynağımdan öğrendim, çok da güvenilir." diyen Yılmaz, "Anne ile amca arasında haber kaynağıma göre bir ilişki var. Çocuk eve girdiğine anne ve amcasını uygunsuz bir vaziyette görüyor" ifadelerini kullandı.

"ANNE VE AMCASINI UYGUNSUZ ŞEKİLDE GÖRDÜ"

"Benim haber kaynağımdan aldığım bilgiye göre yüzde 99 oranında böyle oldu" diyerek açıklamalarda bulunan Arslan, şunları söyledi:

Anne ile amca arasında haber kaynağıma göre bir ilişki var. Çocuk eve girdiğinde amcası ve annesini uygunsuz şekilde görüyor.

Cinayetin nedeni, çocuk amcası ve annesi arasındaki ilişkiye şahit olduğu için öldürüldü iddiaya göre.

Şu da konuşuluyor, aslında önceden amcayla anne arasında yakınlaşma var ancak anneyi amcayla değil de Narin'in babasıyla evlendiriyorlar ancak ilişkileri devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *