"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Eşyaları Van Gölü sahilinde bulundu! 2 gündür kendisinden haber alınamayan Rojin nerede?

Eşyaları Van Gölü sahilinde bulundu! 2 gündür kendisinden haber alınamayan Rojin nerede?

Üniversite öğrencisi Rojin'den 2 gündür haber alınamıyor. Rojin'in eşyalarının Van Gölü sahilinde bulunduğu öğrenilirken baba Kabaiş ise kızının en son annesi ile konuştuğunu söyledi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde okuyan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamından beri kayıp. 

Arkadaşları Rojin'i son gördüklerinde, çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söylediğini anlattı. Öte yandan Rojin'in arkadaşları 28 Eylül sabahı Van Gölü sahiline gittiklerinde Rojin'in cep telefonu ve kulaklığını buldu. 

Bölgeye gelen ekipler Van Gölü'nde çalışmaları arama çalışmaları yoğunlaştırdı. Bölgeye sevk edilen dalgıçlar, su altı görüntüleme cihazları ve botlarla hem gölün derinliklerindeve kıyı bölgelerinde arama çalışmalarına devam ederken, helikopterle bölge taraması yapılıyor.

"ANNESİNE MARKETE KAHVE ALMAYA GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Baba Nizamettin Kabaiş ise OdaTV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Kızının en son annesi ile konuştuğunu söyleyen baba, şöyle konuştu:

"Rojin kaybolmadan önce annesiyle konuştu. Annesine markete kahve almaya gideceğini söyledi. Annesi de 'Yurda geç kalma' diye uyardı. Kızımı rahatsız eden biri ya da bir durum yoktu. Kızım annesiyle konuştuktan sonra sahile gitmiş orada bankta oturmuş. Sahile gittiğinde kameranın kayıt alanından çıkıyor. Biz de arkadaşları da aradık. Telefonunu açmadı. Kızım gece yurda girmemiş. Rojin'in telefonu, kulaklığı, suyu ve keki sahilde bulunmuş. Sahil kısmını kameralar görmüyor. Dalgıçlar, polis memurları, sahil güvenlik arama çalışmalarına devam ediyor. Az önce helikopterler de geldi. Biz de haber bekliyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *