"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Evlilik yıl dönümünde öldürülmüştü: Hemşire Tuğba Koç'un eşi serbest bırakıldı

Evlilik yıl dönümünde öldürülmüştü: Hemşire Tuğba Koç'un eşi serbest bırakıldı

Eskişehir’de, hemşire Tuğba Koç’un birinci evlilik yıl dönümünde yaşamını yitirmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan eşi serbest bırakıldı.

Odunpazarı ilçesinde meydana gelen olayda, aracın arka koltuğunda hemşire Tuğba Koç’un (25) ölü bulunması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, eşi A.K. gözaltına alınmıştı. 

A.K.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolüne alınarak adliyeye getirildiği belirtildi. Cumhuriyet savcılığındaki sorgusunun ardından, A.K. sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tuğba Koç’un cenazesi, ailesi tarafından Eskişehir Şehir Hastanesi morgundan teslim alındı. Cenaze işlemleri sırasında Koç’un yakınlarının derin üzüntüsü gözlerden kaçmadı. Koç’un cenazesinin, Alpu ilçesine bağlı kırsal Alapınar Mahallesi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

İFADESİNE ULAŞILDI

Genç hemşirenin eşi A.K.'nin savcılığa verdiği ifadede, eşinin uzun süredir uyku sorunları yaşadığını, bu nedenle psikolojik tedavi gördüğünü ve depresyona girdiğini belirttiği öğrenildi.

Ayrıca, Tuğba Koç’un cansız bedenine yapılan otopsi incelemelerinde, intihara işaret eden bulgulara rastlandığı da kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Olayın meydana geldiği Vadişehir Mahallesi 5628. Sokak'ta, bir aracın arka camının kırıldığını gören vatandaşlar, otomobilin arka koltuğunda hareketsiz bir kadının bulunduğunu fark ederek 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Ekipler, boğazında kesikler bulunan ve kimliği Tuğba Koç olarak belirlenen kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ve savcının çalışmasının ardından Koç’un cenazesi, otopsi için hemşire olarak görev yaptığı Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Geçen yıl 3 Eylül’de evlenen Tuğba Koç’un, birinci evlilik yıl dönümünde cesedinin bulunması üzerine, eşi A.K. gözaltına alınmıştı. Öldürülme nedeni hakkında yapılan polis soruşturması devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *