"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2423 %0.07
37,0126 %-0.04
2.316.597 %-0.346
3.023,56 1,05
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Jandarmadan önemli açıklama: Kayıp Narin Güran'ı bulmaya çok yakınız

Jandarmadan önemli açıklama: Kayıp Narin Güran'ı bulmaya çok yakınız

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarında önemli bir ilerleme kaydettiklerini duyurdu.

Yıldırım, "Kayıp Narin'i arama çalışmalarında sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, kızımızı bulacağız" şeklinde konuştu. 

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran için başlatılan arama çalışmaları 8. gününe girdi. Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde saat 15.00 sıralarında ailesinin kaybolduğunu bildirmesi üzerine, 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri, bölgede kapsamlı bir arama başlattı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, çalışmalardaki son duruma ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Her türlü ihbarın üzerine de gitmekteyiz. Çember çok daraldı. Yeraltı görüntüleme cihazlarına kadar devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Bu kızımıza niyetimiz sağ salim ulaşmak. Burası köyümüzün içine kurduğumuz harekat merkezi. Arkadaşlarımızın hepsi dalında uzman olan arkadaşlar. Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. İnşallah çok kısa sürede Narin'imizin müjdesini burda vermek isterim.  Elimizde deliller, ifadeler var. Dakika dakika Narin'in köydeki faaliyetlerini kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah yakın bir zamanda sonucumuzu alacağız. Olayı adli vaka olarak görüyoruz. Biz şuan size açıklayamadığım bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz. Narin'imizi sağ olarak bulmak istiyoruz, gönlümüz onu istiyor."

Ayrıca olayla ilgili de 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Çalışmaların başarıyla sonuçlanması için tüm ekipler yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *