"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Narin Güran cinayetinde korkunç detaylar: Mahalledeki çocuklar neden sessiz?

Narin Güran cinayetinde korkunç detaylar: Mahalledeki çocuklar neden sessiz?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Psikososyal Destek Ekipleri, Diyarbakır’ın Tavşantepe Mahallesi'nde yaşanan Narin Güran (8) cinayetinin ardından mahalledeki çocukların davranışlarını inceledi.

Ekipler, çocukların olay hakkında fazla konuşmadığını, bu durumu bastırmış veya anlamlandırmakta zorlanmış olabileceklerini tespit etti. Raporda ayrıca, çocukların aileleri tarafından sıkı bir şekilde telkin edildikleri belirtildi. 

NARİN'İN ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu’nun raporu, 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Tavşantepe Mahallesi'ndeki dere yatağında cesedi bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin detayları içeriyor. Raporda, "mevcut verilerle Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben değerlendirme yapılamadığı" ifade edilirken, kız çocuğunun ölümünün kaybolduğu tarih olan 21 Ağustos'ta gerçekleştiği belirtildi.

Narin’in sol bacağındaki diz altından kopmuş travmanın ölümden sonra hayvanlar tarafından oluşturulduğu bilgisine yer verilen raporda, "Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir." denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *