"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Ordu’da feci kaza! Kamyondan devrilen tomrukların altında kaldı

Ordu’da feci kaza! Kamyondan devrilen tomrukların altında kaldı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen kazada, tomruk yüklü bir kamyondan devrilen tomruklar, karşı yönden gelen bir otomobilin üzerine düştü. Kazada, otomobil sürücüsü Yusuf Dikme olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, Fatsa ilçesine bağlı Düğünlük Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, D.S. (33) yönetimindeki kamyonun tomruk yükünü sabitleyen bağlantı halatları koptu. Bu sırada, kamyonda taşınan tomruklar yola savrularak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü.

Yusuf Dikme (35) yönetimindeki otomobil, tomrukların çarpmasıyla yoldan çıktı ve fındık bahçesine devrildi. Devrilen tomruklar ise aracın üzerine yuvarlandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobil sürücüsü Yusuf Dikme'nin kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Dikme'nin cansız bedeni, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Yusuf Dikme'nin evli ve iki çocuk babası olduğu, Fatsa'daki bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

 

JANDARMA OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerinde detaylı inceleme başlatarak, tomrukların düşmesine neden olan koşulları araştırmaya koyuldu. Kamyon sürücüsü D.S.'nin ifadesine başvurulacağı ve kazaya ilişkin adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *