"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Samsun'da kuyu faciası: Toprak altında kalan iki kişi hayatını kaybetti

Samsun'da kuyu faciası: Toprak altında kalan iki kişi hayatını kaybetti

Samsun'un Bafra ilçesinde, su kuyusu açma çalışması sırasında yaşanan toprak kaymasında iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye bağlı Evrenuşağı Mahallesi Çınarlık mevkiindeki bir fındık tarlasında meydana geldi. Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın, kuyu açma sırasında kayan toprağın altında kaldı.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yaptığı açıklamada, olayın bir kuyu kazısı sırasında gerçekleştiğini belirtti. İlk bilgilere göre iki kişinin kuyu kazarken, bir kişinin de dışarıda beklediği anlaşıldı. Doğan, göçüğün ardından yapılan ihbarla ekiplerin hızla bölgeye geldiğini ve iş makineleri yardımıyla kısa sürede cesetlere ulaşıldığını aktardı.

İlk bilgilere göre 2 kişinin kuyu kazdığının 1 kişinin de dışarıda beklediğinin anlaşıldığını belirten Doğan, "Göçük oluşunca haber veriyorlar. AFAD, belediye, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde hızlı bir çalışma yürüttü. İş makinelerinin çalışması sonucu, kısa süre önce söz konusu vatandaşların cansız bedenine ulaşıldı." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *