"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Sosyal medya çalkalanıyor: Fatih'teki vahşet Uraz Kaygılaroğlu’nun pozlarını gündeme taşıdı!

Sosyal medya çalkalanıyor: Fatih'teki vahşet Uraz Kaygılaroğlu’nun pozlarını gündeme taşıdı!

Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri Türkiye'nin gündeminde sıcaklığını korurken, Fatih'te yaşanan korkunç cinayet sosyal medyada infial yarattı.

Olay, İstanbul dün Fatih'te 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in kafasını kesip aşağı attı.

Çalışmalar sonucu, Semih Çelik (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da Ayşenur Halil (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İkbal Uzuner (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

ŞÜPHELİ

BEŞ KEZ HASTANEDE PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

Edinilen bilgilere göre kasap olan Semih Çelik, akıl sağlığı sorunları nedeniyle 2024 yılı içerisinde beş kez hastanede tedavi gördü. Hakkında iki kez kayıp ihbarı yapılmış ve bir kez de intihara teşebbüs ettiği kayıtlara geçmişti.

TEPKİLERİN HEDEFİ URAZ KAYGILAROĞLU OLDU

Fatih’te yaşanan bu vahşetin ardından sosyal medya çalkalanırken, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun birkaç ay önce verdiği tartışmalı pozlar tekrar gündeme geldi. Kaygılaroğlu, elinde kasap bıçağı ve bir kadın başıyla verdiği poz nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu. "Bugün bir kadın böyle katledildi, sanatla neyi normalleştiriyoruz?" gibi eleştiriler peş peşe geldi.

RETWEET TEPKİLERİN DOZUNU ARTIRDI

Uraz Kaygılaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı bir retweet de dikkat çekti. Ünlü oyuncu, üzerinde "...... için adalet, çünkü sıradaki ben olabilirim" yazılı pankart görselini paylaştı. Bu paylaşım, olayın ardından Kaygılaroğlu’na yönelik tepkilerin dozunu artırdı.

rtt

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *