"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0507 %0.07
2.315.638 %0.45
3.019,66 0,91
Ara
İşçi Haber 3. Sayfa Tiyatro ve sinema dünyasının sevilen isimlerindendi: Umut Avcı vefat etti

Tiyatro ve sinema dünyasının sevilen isimlerindendi: Umut Avcı vefat etti

Oyuncu Umut Avcı, 44 yaşında yaşamını yitirdi. Avcı'nın cenazesi, bugün Edirne Eski Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Avcı'nın vefat haberi, sosyal medya üzerinden "Canımız Umut'umuzu kaybettik" şeklinde duyuruldu. Bu acı olayın ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı:

"Sadri Alışık Kültür Merkezi İstanbul mezunlarımızdan, tiyatromuzun pek çok oyununda yer almış değerli oyuncumuz Umut Avcı'yı genç yaşta kayıp etmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli oyuncumuz Umut'a Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevdikleri olmak üzere tüm SAKM ailesine başsağlığı dileriz. Seni her zaman gülen yüzün ve sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız Umut."

Oyuncu Umut Avcı hayatını kaybetti - Resim: 3

Umut Avcı'nın vefatına üzüntüyle tepki gösteren oyuncu Levent Can, yıllar önce birlikte sahne aldığı Umut Avcı için şunları söyledi:

"Çok üzüldüğüm bir haber bu... Yaklaşık 7 yıl önce 'Gugukkuşu’ oyunu ile aynı sahneyi paylaştığım çok yetenekli ve çok iyi kalpli bir dostumu kaybettim."

Umut Avcı, başta 'Hep Yek', 'VerKaç', 'Ailece Şaşkınız', 'Bir Zamanlar Kıbrıs' ve 'Kıbrıs Zafere Doğru' gibi filmler olmak üzere, 'Esaretin Bedeli', 'Takım Çantası', 'Gugukkuşu', 'Orjinak Kopya' gibi birçok tiyatro oyununda da rol almıştı.

Umut Avcı kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Oyuncu Umut Avcı filmleri ve  dizileri - Magazin Haberleri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *