Pazartesi gününe Ay Boğa burcunda giriş yapıyoruz. 14:35'ten sonra, Ay boşluğa girecek, bu da birkaç saatlik kararsızlık dönemini işaret ediyor. Ardından, 18:07'de İkizler burcuna geçecektir. Akşam saatlerinde ise kendimizi daralmış ve baskı altında hissedebiliriz. Yine iletişimde de zorluklar yaşanabilir.

Salı günü, günün tamamında ay ikizler burcunda ilerliyor. Gün genelinde güzel bir enerji hakim. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir, sohbet edebilir ve sosyalleşebiliriz. Herhangi bir adım atmak, yeni bir girişimde bulunmak ve iletişime geçmek içinde güzel bir zaman diliminde olacağız.

Çarşamba günü Ay İkizler burcunda ilerliyor. İlişkilerimizde dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. İletişim hataları yaşanabilir. 15:36'dan sonra Ay boşluğa giriyor bu da önemli iş ve girişimlerimizi bu saate bırakmamamız gerektiğini gösteriyor.

Perşembe günü ay yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ev ve aile konularının ön plana çıktığı bu günde duygularda büyük çoğunlukta yer alıyor. Gün genelinde önemli iş ve girişimlerde bulunabiliriz. İletişimle ilgili adımlar atabiliriz.

Cuma günü ay yengeç burcunda ilerliyor. Fazla olan enerjiyi yönlendirmemiz gereken bir gündeyiz. Aşırılıkların yüksek olduğu bu günde abartılı davranışlardan uzak durmamız gerekiyor. Öğleden sonraki saatlerde her ne kadar agresyonu yüksek bir gün bile olsa olumlu enerjiler hakim. Atılması gereken adımları gerçekleştirebiliriz.

Dikkat! Oğlak burcunda Merkür retrosu: En çok hangi burçlar etki alacak? Dikkat! Oğlak burcunda Merkür retrosu: En çok hangi burçlar etki alacak?

Cumartesi günü saat 10:20'de ay aslan burcuna geçiyor. Gün içinde beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Günü iyi yönetmemiz gereken bir gündeyiz. Abartı hal ve hareketlerden uzak durmalıyız.

Pazar günü ay aslan burcunda ilerliyor. Abartılı davranışlardan veya ani tepkilerden uzak durmalıyız. İnançlarımız konusunda ısrarcı olmaktan uzak durmalıyız.