Ünlü oyuncu Akın Akınözü, gazeteci Monica Mendoza ile yaptığı röportajda gazetecinin bu hafta sonu anneler günü, annenizle yaşamış olduğunuz ve aklınıza gelen ilk anınız nedir sorusuna; Akın Akınözü, "Ben tek çocuğum o yüzden annemle bir sürü anım var.Kaç yaşıma gelirsem geleyim, annemle uyurdum ona sarılırdım. Ne zaman annemi düşünsem aklıma o asla doyamadığım sarılmanın sıcaklığı ve güveni geliyor" dedi.

"Onun için bir şeyler pişirdiniz mi? "

"Ben kendim için bir şeyler pişiririm ama annemleysem aşçı olan odur. Ama ben küçükken doğum gününde ya da anneler gününde ona kahvaltı hazırlar yatağına götürürdüm. Benim için her gün anneler günü."

Başrolünde yer aldığı projelerin birçok ülkeye satılmasıyla başta Latin Amerika olmak üzere birçok ülkede ismini duyuran Akın Akınözü, yabancı gazetecilere verdiği röportajlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Akın Akınözü’nün rol aldığı diziler sayesinde ünü gün geçtikçe dünyaya yayılıyor. Yakışıklı oyuncu son olarak çok önemli bir anlaşmaya imza attı ve Rusya’nın ünlü dijital platformu IVI’nin yüzü oldu. Ülkemizde de reklamcıların gözdesi olan Akın Akınözü, ünlü giyim markası Hatemoğlu’nun yüzü olmuştu. Son olarak tv8’de Tuzak’la seyirci karşısına çıkan Akınözü’nün projelerine yurtdışında çok büyük bir rağbet var.

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı