"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2415 %0.06
37,0053 %-0.04
2.308.893 %0.089
3.021,61 0,98
Ara
İşçi Haber Ankara Ankaralılara müjde: Toplu taşımada kart sorunları giderilecek

Ankaralılara müjde: Toplu taşımada kart sorunları giderilecek

EGO Genel Müdürlüğü, son günlerde yaşanan Elektronik Ücret Toplama Sistemi (EÜTS) ile ilgili sıkıntılara dair vatandaşları bilgilendiren bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Ankarakart kullanıcılarının bazı validatörlerde kartlarının okunmaması ve aktarma işlemlerinin yapılamaması gibi sorunların, eski yüklenici firma E-KENT'in sözleşme maddelerini yerine getirmemesi ve gerekli kontrolleri yapmamasından kaynaklandığı belirtildi.

Bu sorunların giderilmesi için yoğun bir çalışma yürütüldüğü ve vatandaşların hak kaybı yaşamayacağı vurgulandı. Ayrıca, sistemin yenilenme aşamasında olduğu ve entegrasyon sürecinin test aşamasında olduğu ifade edildi.

İşte, EGO Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamanın detayları:

"Değerli vatandaşlarımız, Elektronik Ücret Toplama Sistemi (EÜTS) şu anda hızlı bir şekilde yenilenme aşamasındadır. Mobil uygulamalarımız ile entegrasyon
süreci test aşamasında olup, çok kısa bir süre içerisinde stabil çalışma şekline dönecektir. Son günlerde yaşanan Ankarakartların bazı validatörlerde okunmaması, aktarma işlemlerinin yapılamaması gibi problemler, eski yüklenici firma E-KENT'in kurumumuzla yaptığı sözleşme maddelerini yerine getirmemesi ve gerekli kontrolleri yapmamasından kaynaklanmaktadır. Bu süreçte herhangi bir hak kaybı oluşmayacaktır. Vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutma amacımız doğrultusunda bu tür teknik sorunların giderilmesi için yoğun bir çalışma yürütülmektedir.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *