Real Madrid'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den renklerine bağladığı Arda Güler, idmanlarda Carlo Ancelotti ve takım arkadaşlarını yeteneğiyle şaşırtmaya devam ediyor. Cadiz karşılaşması öncesinde Valdebebas'ta Luka Modric ile Arda'nın başrolü paylaştığı sekans, İspanyol basınında da gündem oldu. Yazın Barcelona'yı gitmeyi reddeden süper solak, zaman geçtikçe Los Blancos'a alışıyor. İşte maça saatler kala Madrid idmanında yaşananlar...

İDMANDA ARDA VE MODRIC ŞOV! 

Real Madrid'in Cadiz ile oynayacağı maç öncesi antrenmanda Arda Güler ve Luka Modric şov vardı. Takımı çok yakından takip eden Defensa Central, Modric'in asistinde Arda'nın gol attığını ve Ancelotti'nin idmanı durdurup ikiliyi tebrik ettiğini yazdı. İşte haberde yer alan ifadeler:

'ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR' 

"Arda Güler ve Luka Modric, Valdebebas'ta ortalığı karıştırdı! Carlo Ancelotti antrenmanı durdurdu ve onları işaret etti. Türk oyuncu tüm yeteneğini göstermeye devam ediyor.

ÇALIŞMALAR MEYVELERİNİ VERİYOR

'ÇALIŞMALAR MEYVELERİNİ VERİYOR' 

Carlo Ancelotti'nin Valdebebas antrenman sahasında yaptığı çalışmalar meyvelerini veriyor. Her şey Carlo Ancelotti'nin yarın Cádiz'e karşı oynanacak maçta onları bir araya getirme planlarıyla başladı. Son antrenmanda hem Türk hem de Hırvat oyuncu aynı hücum çalışmasının bir bölümünü yaptı.

Fatih Terim'in ayrılığı sonra Merve Terim'den sert paylaşım Fatih Terim'in ayrılığı sonra Merve Terim'den sert paylaşım

'ARDA'DAN MODRIC'E TEŞEKKÜR' 

Dani Carvajal'dan gelen yatay bir top Modric'i buldu ve o da Türk oyuncuya şık bir şekilde tek pasını aktardı. Arda da sol ayağıyla pozisyonu bitirip golü attı. Takım arkadaşlarının alkışlarının ardından Arda'dan Modric'e bu 'asist' için sonsuz teşekkür geldi. Cadiz maçında bu ikili birlikte oynayacak."

Editör: Ali Çetin