Arsız güçlü olunca; Haklı suçlu olurmuş dedittiren bir olaya daha şahit oluyoruz.

Geçtiğimiz günlerde kocası tarafından canice katledilen bir sanatçının yaşam öyküsünü beyazperde de izlemiştik. 'Acıların kadını' olarak adlandırılan şarkıcı Bergen, lakabının altını dolduran bir hayat hikayesi olduğunu gözlemledik. Çocukluktan itibaren annesi ile yaşayan Bergen, aşık olduğu kişi tarafından yüzüne kezzap atılması izleyenleri derinden sarsmıştı. Hayatı boyunca yüzünde taşıdığı bu izler sanatçının şöhret kazanmasına neden oldu. Arabesk-fantezi dalında seslendirdiği eserlerle ünlenen Bergen, 1989 yılında ise boşandığı eşi Halis Serbest tarafından canice öldürüldü.

Bergen’i canice öldüren eski kocası Halis Serbest, bir süre önce vizyona giren ve yoğun ilgi gören 'Bergen' filminin yapım şirketine, 'kişilik haklarına saldırı' olduğu iddiasıyla maddi-manevi tazminat davası açtı.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR

Katil Serbest’in avukatı Taylan Perver Yalnız, müvekkilinin hayatının rızası olmadan filme konu edildiğini belirterek, "Müvekkilim inanılmaz derece ölüm tehditleri alıyor. Bununla beraber sosyal medyada sürekli hakarete maruz kalıyor. Ortada kişinin rızası olmadan çekilmiş bir film ve hukukun zedelendiği bir durum vardır” dedi.