ASM Grup Elemanları, Aile Sağlığı Merkezlerinde verilen hizmetlerin kalitesini artırmak için büyük çaba gösteriyorlar. Ancak ASM Grup Elemanları, kamu personeli statüsünde olmadıkları için meslektaşlarının aksine birçok hak ve imkandan yoksun kalıyorlar.

Aynı işi yapan ancak kadrolu olan meslektaşlarıyla aralarında eştsizsizlik bulunması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirten ASM Grup elemanları, kadroya geçmeyi talep ediyor.

Genç Sağlık Sendikası ASM Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, ASM Grup Elemanları'nın hak ettiği çalışma şartlarına kavuşması adına çalışmalar yürütmeye, seslerini birçok mecrada duyurmaya devam ediyor. 

Genç Sağlık Sendikası Asm Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer'i makamında ziyaret etti. Sağlık Politikaları üyeleri ile birinci basamak sağlık hizmetleri ve Asm Grup Elemanlarının mali, özlük haklarına ilişkin bir görüşme gerçekleştirildi.

İlaç kullanırken dikkat! Uzman isim uyardı: Doğru bildiğimiz yanlışlar neler? İlaç kullanırken dikkat! Uzman isim uyardı: Doğru bildiğimiz yanlışlar neler?