Astrologlar tarafından yapılan açıklamaya göre IQ'su en yüksek olan burçlar belli oldu. Her zaman başarılı olan ve pratik zekasıyla ön plana çıkan bu burçların diğer burçlara göre anlama kapasiteleri daha yüksek oluyor.

AKREP BURCU

Akrep burcu en akıllı ve zeki burçlar arasında ilk sırada yer alıyor. Hayatlarını her zaman bir plan üzerine kuran akrep burçları için ne kadar ilgi gördükleri ya da ne kadar sevildikleri önemli değil. Bununla birlikte her insanı umursamayan akrep burçları sadece sevdikleri insanlara değer verir. Duygularına değil daha çok akıllarına göre hareket ettikleri için de her zaman başarıya odaklanırlar.

İKİZLER BURCU

Astrolojide en sosyal burçlar arasında yer alan ikizler burcu, inanılmaz esprileri ve yüksek zekaları ile dikkat çeker. Kaliteli bir mizah anlayışlarıyla herkesi güldürürler. Aynı zamanda her olayla ilgili planları olduğu için de girdikleri her türlü durumun üstesinden kolaylıkla gelebilirler. Bu büyüleyici özellikleriylede insanlara destek olurlar.

KOÇ BURCU

Hırslarıyla bilinen koç burçları hedeflerine ulaşmak için durmadan çalışırlar. Koç burcu bunu yaparken de hayatı çok fazla ciddiye almaz ve kendini de yıpratmaz. Çünkü bir Koç burcu her zaman kendisinin en iyisi olduğunu bilir. Başı sıkışan herkese yardıma koşan Koç burçları pratik zekaları ile herkesi kendine hayran bırakır.

Meteoroloji'den duyuru: Çığ tehlikesi var! Meteoroloji'den duyuru: Çığ tehlikesi var!

TERAZİ BURCU

Uyumlu ve dengeli bir burç olarak bilinen terazi burcu, keskin zekalarıyla da bilinirler. Adalet duyguları çok gelişen terazi burçları, hedeflerine ulaşımaya çalışırken kimseye zarar vermemeye dikkat ederler. Sakinlerini nasıl koruyacağını çok iyi bilen teraziler iş hayatında duygularını bir kenara bırakarak hareket ederler.

ASLAN BURCU

Görüntüleri ve davranışlarıyla hemen hemen her ortamda insanların ilgilerini kolayca üzerine çeken aslan burçları, her konuda başarılı olmasıyla da bilinir. Duygusal olmalarına rağmen duygularını bir kenara bırakıp sadece akllarıyla hareket etmesini de iyi bilirler. Hem ilgiyi hem de takdir edilmesini severler. Aslan burcu akılcı çözümleri ile herkese destek olurlar.