“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” isimli yeni eğitim öğretim müfredatının içeriğinin bugün öğretmenlere yönelik gerçekleştirilecek mesleki çalışma programı seminerleriyle tanıtılacağını duyuran Tekin, çalışma programının Cuma günü sona ereceğini ve çalışma sonunda öğretmenlerden müfredat hakkında rapor yazmaları isteneceğini bildirdi.

X HESABINDAN DUYURDU 

Bakan Tekin, resmi X hesabı üzerinden paylaşımda bulunaral şu açıklamalarda bulundu:

Ücretli usta öğreticiler ve ücretli öğretmenler statü talebiyle haykırıyor! Ücretli usta öğreticiler ve ücretli öğretmenler statü talebiyle haykırıyor!

“Geçtiğimiz eğitim öğretim yılını değerlendirme ve yeni eğitim öğretim yılına hazırlık aşaması olan mesleki çalışmalarımıza bugün başlıyoruz. Tüm öğretmen arkadaşlarımıza seminer çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bakanlık olarak bu seminer döneminde yeni müfredatı tanıtmak ve yeni eğitim yaklaşımımız hakkında meslektaşlarımızı bilgilendirmek ana hedeflerimiz arasındadır. Ayrıca öğretmenlerimizin yeni öğretim programlarının felsefi altyapısına hakim olması maarif anlayışımız için çok değerlidir. Bu vesileyle mesleki çalışma döneminin sizler için en verimli şekilde geçmesini temenni ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.”

Kaynak: ANKA