Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki AK Parti Seçim Ofisi açılışına katıldı. Programda konuşma yapan Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Togg ile ilgili "Togg'dan araba talebinde bulundum. Hem şahsen hem kurumsal olarak. İlk alımlardan 'şu kadar adet almalıyız' diye yazı da yazdım. Henüz bize cevap verilmedi. Hepsinin yüz katı hava attırırım İstanbul sokaklarında. Ben hazırım, yollasınlar hemen" açıklamasına yanıt verdi.

Özel, YSK önünde açıklama yaptı: 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullandı Özel, YSK önünde açıklama yaptı: 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullandı

'BİRİLERİ HEP BİZİ KÖTÜLEMENİN DERDİNDE'

"Türkiye'nin otomobili" projesini ilan ettiklerinde "dalga geçenlerin olduğunu" söyleyen Varank, şunları söyledi:

"En son Millet İttifakı'nın adayı, yedili koalisyon masasının adayı Kılıçdaroğlu ne diyordu? 'Hani bakanlar, başbakanlar, şirket temsilcileri, masanın başında toplanmıştınız, imzalar atmıştınız, törenler düzenlemiştiniz, hani otomobil nerede?' diye soruyordu ya işte otomobil nerede? Bugün Gemlik'te. Bizler hep yapmanın derdinde olduk. Üretmenin derdinde olduk. Hizmet getirmenin derdinde olduk. Birileri ise hep kötülemenin derdinde oldu. Hep bizim paçamızdan tutup aşağı çekmenin derdinde oldu ama biz onlara aldırış etmiyoruz. Biz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Yolumuza nasıl devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz."