Beşiktaş başkanı Hasan Arat'ın taraftarlara müjdeli haberi duyurmak üzere. 

Başkan Hasan Arat çıldırdı: Fernando Santos'a yeni yıl hediyesi! Beşiktaş  transferde bombayı patlatıyor: İngilizler duyurdu, Portekizli yıldız imzaya  geliyor! - Spor Haberleri

Beşiktaş, Fransız takımlarından Rennes forması giyen Nemanja Matic'i kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar, 35 yaşındaki futbolcuyu duyurmaya çok yakın.

Nemanja Matic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı

1.5 YILLIK SÖZLEŞME

İddialara göre, 35 yaşındaki Matic ile 1.5 yıllık sözleşme imzlanacağı kaydedildi. Rennes ile de her konuda anlaşma sağlayan siyah-beyazlıların yeni transferi bu hafta İstanbul'da olması bekleniyor. 

Sırp yıldız Beşiktaş'a geliyor! Matic'te işlem tamam gibi...

Beşiktaş'ın ilgilendiği bir diğer yıldız ise Cedric Soares olduğu belirtildi. İngiliz basını Daily Cannon yaptığı açıklamada, "Anlaşmayı takip eden kaynaklar, imzanın yakın olduğunu öne sürüyor. Cedric'in şimdilik kiralık olarak hareket etmesi ve sezon sonunda bedava transfer yapması mümkün. Cedric, sözleşmesinin son altı ayında olduğu için yabancı bir kulüple yaz transferi için ön sözleşme imzalamakta özgür ancak Beşiktaş, mevcut sağ beki Valentin Rosier'i satın alma opsiyonuyla birlikte OGC Nice'e kiralamayı kabul ettikten sonra Ocak hamlesini tamamlamak için daha fazla motivasyona sahip olabilir” denildi. 

Beşiktaş işi bitiriyor! Cedric Soares'te sona doğru