Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum: Erden Timur tehdit edildi, kimse ses çıkarmadı

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Roberto Pereyra ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Arjantinli orta sahanın transferi için siyah-beyazlılara iki büyük kulübün rakip olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş - Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

Transfer konusunda ağır kalan ve gündemine aldığı oyuncuları sürekli başka kulüplere kaptıran Beşiktaş'ta, camiadan istifa sözleri haricinde başka söz çıkmazken transferde sona yaklaştığı bir diğer oyuncuda ise işler karmaşık bir hal aldı.

Roberto Pereyra - Oyuncu profili | Transfermarkt

 Orta sahaya takviye yapmak isteyen Kartal, Udinese ile sözleşmesi sona eren Roberto Pereyra için temaslarını sıklaştırdı. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da transferle ilgili "Roberto Pereyra ilgilendiğimiz bir oyuncu. İnşallah olumlu sonuçlanacak diye düşünüyorum. Bizim belirlediğimiz noktada biterse, olumlu bitecektir." açıklamasını yaptı.

Son Dakika: Roberto Pereyra transferinde mutlu son! Beşiktaş anlaşmaya  vardı... - Futbol Haberleri

Ancak 32 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İtalya basınından Calciomercato'nun aktardığına göre; Pereyra'ya iki Serie A devi Inter ve Milan da teklif yaptı. Tecrübeli oyuncunun kendisine gelen bütün teklifleri değerlendirdiği ve öncelikli tercihinin Serie A'da kalmak olduğu belirtildi.

Inter Milan plot move for Udinese midfielder Roberto Pereyra

Fakat Pereyra'nın kendisine 3 yıllık sözleşme teklif eden Beşiktaş'a somut bir ilgi duyduğu da ifade edildi. Yıldız ismin, İtalyan devlerinin tekliflerini yükseltmemesi durumunda Türkiye'ye gelmeye hazır olduğu da aktarıldı. Roberto Pereyra, Udinese'de geçen sezon çıktığı 36 maçta 5 gol 9 asistlik bir performansa imza attı.