Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları sürüyor. Hasan Arat, TRT Spor'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Hasan Arat'ın hoca konusunda yaptığı açıklama: 

Sergen Yalçın ve Şenol Güneş, Beşiktaş'ın çok değerli insanları. Ben her iki hocamın da her zaman Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. Serdar Topraktepe var, önce onunla görüşeceğiz. Her şey olabilir, asla 'asla' demeyeceksin. Nuri Şahin bugün Şampiyonlar Ligi finalindeki ilk yardımcı hoca.

Trabzonspor, Beşiktaş karşısında Onuachu'ya güveniyor Trabzonspor, Beşiktaş karşısında Onuachu'ya güveniyor

sergen yalçın

Hemen gelmek isteyenler var, Solskjaer, van Bronckhorst... Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde vermeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya.

YERLİ ADAYLAR LİSTE BAŞINDA 

Aradan geçen süre içerisinde birçok isim ile görüşme yapıldı. Yabancı olarak Hansi Flick ve Edin Terzic isimleri ön plana çıktı. Ayrıca bu teknik adamlar dışında birçok yabancıyla da temas kuruldu. Şu anda ise yönetim, yerli adayları ilk sıralara yerleştirmiş durumda. 

Nuriiii

Ayrıca Siyah-Beyazlı kulüpte iki kez görev almış ve sayısız başarıya imza atmış olan Şenol Güneş de listenin üst sıralarında yer alıyor. Yerli konusunda şu anda Yalçın ve Güneş ön plana çıkıyor. Diğer adaylardan bir tanesi de Nuri Şahin...

SERGEN YALÇIN GÖREVE DÖNMEK İSTİYOR 

Beşiktaş'ta en ön plana çıkan isimlerden birisi ise Sergen Yalçın... Antalyaspor'da sezon sonu görevinden ayrılacak olan Sergen Yalçın'ın tekrardan kulübe dönebileceği de iddia edildi.

Editör: Ali Çetin