"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2465 %0.06
37,0458 %0.02
2.303.812 %-0.51
3.023,40 1,04
Ara
İşçi Haber Bilim WhatsApp'a reklam özelliği gelecek mi?

WhatsApp'a reklam özelliği gelecek mi?

Birçok sosyal medya platformu meta adı altında toplanırken, WhatsApp kullanıcılarına yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp kanallar ve durumlar sekmesinde, reklamlar göstermeye hazırlanıyor. Dğer yandan platformun Kanallar özelliğine ücretli abonelik sistemini getireceği açıklaması yapıldı.

WhatsApp'ın başkanı Will Cathcart geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, WhatsApp'ın Instagram Hikayeleri benzeri Durum özelliğinin yanı sıra platformda reklam yayınlayabileceğini söyledi.

TechCrunch tarafından aktarılana göre Cathcart, WhatsApp reklamlarının yeni Kanallar özelliği ve durumlar da dahil olmak üzere uygulama içinde farklı yerlerde görünebileceğiniaktarılırken, ancak değişiklik için herhangi bir zaman belirtilmedi.

MESAJLAŞMA SEKMESİNDE REKLAM OLMAYACAK

Brezilya'da yayınlanan Folha De S.Paulo gazetesinde, Cathcart'a WhatsApp'ın ücretsiz ve reklamsız olmaya devam edip, etmeyeceği konusu tartışıldı.

Cathcart, WhatApp'ın gelen kutusunda veya "mesajlaşma sekmesinde" reklam olmayacağı nı açıkladı.

Ancak 2020'de, reklamlara geçiş yapma ve gizlilik odaklı kullanıcıların nasıl tepki vereceği konusunda bazı iç korkular olduğu anlaşıldı, bu nedenle gecikme devam etti, ancak özellikteki reklam planları gündemde kaldığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *