Alman otomobil devi BMW, kısa bir süre önce tanıttığı yeni elektrikli otomobiliX2 eDrive20 modelini Türkiye'ye getirdi. Otomobil, tasarımıyla da sunduğu özelliklerle de tüketicileri memnun edecek gibi görünüyor.

BMW iX2 eDrive20 fiyatı

Sağlığı tehdit ediyor! Binlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi Sağlığı tehdit ediyor! Binlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi

BMW iX2 eDrive20 fiyatı ve özellikleri

BMW iX2 eDrive20, performans tarafında 204 beygir gücündeki elektrik motoru ve 250 Nm tork ile geliyor. Bu güç paketi ile otomobil 0’dan 100’e sadece 8.6 saniyede ulaşabiliyor. Ayrıca 64,8 kWsa’e varan bataryası tam dolumda WLTP standartlarına göre 478 km menzil sunuyor.

Otomobil, 130 kW DC hızlı şarj desteği sayesinde yalnızca 29 dakikada yüzde 80’e kadar dolum yapabiliyor. Ayrıca 22 kW’a kadar da AC şarj desteği sunuluyor. Bu sayede evinize duvar tipi bir istasyon alırsanız 3 saat 45 dakikada tam dolum yapabiliyorsunuz.

Tasarım kısmında M Sport paketi ile sunulan araç, sportif ve keskin hatları ile öne çıkıyor. Özellikle Iconic Glow kontür aydınlatmalı altıgen BMW Böbrek Izgaraları ve parlak siyah ön hava girişi otomobile ayrı bir estetik katıyor. Arka kısımda yer alan yeni tasarım aydınlatmalar, parlak siyah difüzör ve arka spoiler ise dinamik görünüşü tamamlıyor.

İç mekan ve teknoloji anlamında da birçok kişiyi tatmin edecek gibi gözüküyor. Kokpitin merkezinde yer alan BMW Kavisli Ekran kullanıcılara ergonomik bir deneyim sunarken azaltılmış fiziksel düğmeler sürücünün dikkatini dağıtmadan kontrol sağlamasına olanak tanıyor. Elektrikli ayarlanabilir spor ön koltuklar da konforu artıran ögeler arasında yer alıyor.

BMW iX2 tasarımı

BMW iX2 eDrive20, Adaptif LED Farlar, Park Asistanı ve Sürüş Asistanı gibi özellikler ile güvenli sürüşü destekliyor. Ayrıca M Sport Pro paketi, 360 derece Park Asistanı Plus ve Sürüş Asistanı Professional donanımlarıyla geliyor.

BMW iX2 motoru

BMW iX2 eDrive20 fiyatı ise M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL olarak açıklandı.