"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2567 %-0.07
37,1155 %0.33
2.293.843 %0.881
3.015,73 0,77
Ara
İşçi Haber Bolu Mola yerinde 1.2 milyon TL'lik altını unuttular! Geri döndüklerinde...

Mola yerinde 1.2 milyon TL'lik altını unuttular! Geri döndüklerinde...

Bolu'dan Malatya'ya yolculuk eden bir aile, şehirler arası mola sırasında 1 milyon 200 bin TL değerinde altın içeren çantalarını lokantada unuttu.

Çantayı bulan lokanta çalışanları, durumu polise bildirdi. Aile, Ankara’ya varıp çantalarının kaybolduğunu fark edince hemen Bolu'ya geri döndü ve çantalarını polis eşliğinde teslim aldı.

Olay, Borazanlar Mahallesi'ndeki bir lokantada gerçekleşti. Sabah saatlerinde, uzun bir yolculuk yapan 4 kişilik aile, burada çorba içip yemek molası verdi. Ancak, lokantadan ayrılırken çocuklarına ait çantayı unuttular. Garson olarak çalışan üniversite öğrencisi Yusuf Eren, masada kalan çantayı fark etti ve arkadaşlarıyla birlikte içini inceledi. Çantanın içindeki poşetten bir sürü altın çıkınca hemen iş yeri sahibini bilgilendirdi. İş yeri sahibi de durumu polise bildirdi.

"ÇOK ŞAŞIRDIK"

Aile, Ankara’ya vardıklarında çantalarının eksik olduğunu fark etti ve polise başvurdu. Bolu’ya geri dönen aile, çantalarını lokantada polis gözetiminde buldu. Yusuf Eren, durumu şöyle anlattı: “Sabah saatlerinde 4 kişilik aile gelip yemeklerini yediler ve çantalarını unuttular. Çantanın içini açtığımızda, içinde birçok değerli altın olduğunu gördük. Gerçekten çok şaşırdık. Patronumuzu arayıp durumu bildirdik ve emniyet ekiplerini bilgilendirdik. Aile durumu fark edip Bolu’ya geri döndü, çantalarını polis eşliğinde teslim aldılar. Aile bize çok teşekkür etti ve öğle yemeğini de lokantamızda yediler. Sonrasında yolculuklarına devam ettiler.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *