"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2527 %0.1
37,1214 %0.27
2.302.992 %-1.555
3.016,34 0,80
Ara
İşçi Haber Bursa İYİ Parti'li meclis üyesine silahlı saldırı: Ayaklarından vurdular

İYİ Parti'li meclis üyesine silahlı saldırı: Ayaklarından vurdular

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, İYİ Parti belediye meclis üyesi Koray Aydın, arkadaşı İ.A. (39) tarafından tabancayla ayaklarına isabet eden 3 kurşunla vurularak hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

Olay, sabaha karşı Yenişehir ilçesinde meydana geldi. İYİ Parti’den belediye meclisi üyesi ve aynı zamanda Yenişehir Belediyespor Kulüp Başkanı olan Koray Aydın, sosyal medya üzerinden ilçede tekel bayiliği yapan İ.A. ile tartıştı. Sabah saat 05.30 civarında evinin önüne gelen İ.A., Aydın'ı dışarı çağırdı. Birlikte otomobile binen ikili arasında çıkan tartışma sırasında İ.A., tabanca ile Aydın'a ateş etti. Aydın, bacaklarına isabet eden 3 kurşunla yaralandı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın, sağlık ekipleri tarafından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne götürülürken, şüpheli İ.A. olay yerinde polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Aydın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Aydın’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, basın açıklamasında saldırıyı şiddetle kınadı. Özel, saldırganın cezasız kalmayacağını belirterek, "Yenişehir halkının seçmiş olduğu bir meclis üyesine karşı yapılan bu saldırının koşullarının iyi araştırılması, kimlerin meclis üyelerimize karşı halkı kin ve nefrete sürüklediğinin kamuoyu tarafından bilinmesi ve onların da cezasız kalmaması için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isterim. İftiralarla, dedikodularla, yalan beyanlarla, halkımız tarafından seçilen meclis üyesinin kanını dökecek kadar ileri gidebilen saldırganların ve onların arkasındaki güçlere karşı belediyemizin tüm meclis üyeleriyle ve partilerimizin ilçe başkanlarıyla birlikte karşılarında duracağız." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *