Rol aldığı diziler ile adından söz ettirren oyuncu Celil Nalçakan, bu kez hakkında çıkan ölüm haberi ve sonrasında yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. 

Oyuncu hakkında öldü haberlerinin paylaşılması sonrası Nalçakan, kardeşinin haberi gördüğünde bayıldığını belirterek tepkisini otaya koydu. 

ÖLDÜ HABERİ PAYLAŞILDI

Dün gerçekleşen olayda bir sosyal medya hesabından Celil Nalçakan'ın öldüğü bilgisi paylaşıldı. Söz konusu açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Türk oyuncu Celil Nalçakan dün gece kalp krizi geçirerek hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi sabah saat 10'da Ankara'da defnedilecek."

"KIZ KARDEŞİMİ ARAYARAK 'BAŞIN SAĞ OLSUN' DEMİŞLER"

Tepki çeken olay sonrası Birce Akalay'ın doğum günü partisine katılan Celil Nalçakan, Muhabir Online'a şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün 'Celil Nalçakan öldü' haberi çıktı. Benim annem 76 yaşında. Kız kardeşimi arayarak 'Başın sağ olsun' demişler. Kız bayılmış. Bu haberi annem duysaydı kalp krizi geçirebilirdi. 3 tane etkileşim alacağız diye böyle terbiyesizlik yapılmaz. Ben bu güne kadar hep sustum. Çok büyük bir paraya dava açacağız. Kazandığımız paranın tamamını da LÖSEV'e bağışlayacağım. Bundan sonrasını onlar düşünsün. Celil Nalçakan ölmedi ama onlar öldü bu saatten sonra."

Ünlü oyuncu Matthew Perry hayatını kaybetmişti: 1,5 milyon dolarlık serveti ortaya çıktı Ünlü oyuncu Matthew Perry hayatını kaybetmişti: 1,5 milyon dolarlık serveti ortaya çıktı

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYIMLADI

Sonrasında Nalçakan, kendisi hakkında çıkan ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaşarak şu notları düştü:

"Yahu Allah sizi ıslah etsin be. 2 tane etkileşim almak için yapmadığınız onursuzluk kalmıyor. Böyle şarlatanlara lütfen itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri hesaplar hakkında yasal işlemlerin derhal başlatılacağını bildirmek isterim."

Kaynak: Muhabir Online