Akbank'ta hesabı olanlar dikkat! Mağduriyet devam ediyor Akbank'ta hesabı olanlar dikkat! Mağduriyet devam ediyor

Türkiye'de geçmişte Echo, Familia ve Emgrand gibi modellerle yer alan Geely Auto’nun bu sefer hangi modellerle varlık göstereceği bilinmiyor.

Daha önecinde de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Geely, 2008-2012 yılları arasında Türkiye pazarında Echo, Familia ve Emgrand gibi modellerle faaliyet göstermiş ve sonraki yıllarda Avrupa pazarlarından ve Türkiye'den çekilmişti.

Ancak son yaşanan gelişmelerin ardından Geely, başta Türkiye, İtalya, Polonya gibi ülkeler olmak üzere Avrupa'ya tekrar dönmeyi planlıyor.

Geely International’ın Genel Müdürü Michael Song, Türkiye pazarına dönmek için niyetlerini yineleyerek, "Eski dostlarımızı unutmayacağız" ifadesinde bulundu.

Ayrıca, Geely’nin Avrupa Bölge Stratajileri Bölümü Yetkililerinden Tommy Cheng ise, markanın ülkedeki pazarı yakından takip ettiğini ve yakın gelecekte giriş kararını açıklayacağını duyurdu.

Geely'nin Türkiye'ye dönüş çalışmalarının henüz kesinleşmiş olmadığını aktaran Geely, ancak kararın alınmasının ve açıklanmasının uzun sürmeyeceğini aktardı. 

Söz konusu grup ilk etapta Geely markasının araçlarını Türkiye'ye getirecek. 

Editör: Öznur Kaya