"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2483 %0.07
37,0158 %-0.02
2.314.500 %-0.147
3.024,32 1,07
Ara
İşçi Haber Dünya 2021'in en çok izlenen filmi belli oldu!

2021'in en çok izlenen filmi belli oldu!

2021'i geride bırakırken bu yıl dünyanın en çok izlediği film açıklandı.

Amerika gişesinde en yüksek hasılatı yapan film, Marvel filmi Black Widow'u geride bıraktı. Yine bir süper kahraman filmi olan Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) yeni bir numara..

Beyazperde'nin haberine göre, cuma günü, Simu Liu'nun oynadığı süper kahraman macerası 3 bin 952 salondan 3,59 milyon dolar daha kazandı ve bu da toplam brüt 186,7 milyon dolar olan Black Widow'u geride bırakmaya yetti.

Film ne anlatıyor?

Filmin başrolünde Simu Liu yer alıyor. Shangi Chi’yi canlandıran başarılı oyuncu heyecanlı bir giriş ile karakter hakkında ipuçları elde etmemizi sağlıyor. İlk ipucu Shang-Chi’nin geçmişinden uzaklaşmak için kaçamak bir hayat sürdürdüğü oluyor. Babası tarafından 7 yaşına kadar suikastçı olarak yetiştirilen bu çocuk 14 yaşında ilk işini yapıyor ve eski hayatından uzaklaşıyor.

10 yıl geçtikten sonra Shaun ismiyle farklı bir hayata başlıyor.En yakın arkadaşı Katy ile otelde çalışırken geçmişini tamamen sildiğini ve yeni bir gelecek için adım attığını düşünüyor. Fakat babası Ten Rings’in lideri olduğundan Shang Chi yeniden suikastçılar arasındaki bir mücadeleye katılıyor. Başta kız kardeşinin desteğini alıyor ve sonrasında babası ile karşılıyor. Bu karşılaşmadan sonra olaylar heyecanlı bir şekildegelişiyor. Ancak filmin bu kısımdan sonrası spoiler içereceğinden filmin konusunu burada bırakmak yeterli olacaktır.

IMDb puanı: 7,5/10

Filmde yer alan oyuncular

Filmde Shang-Chi karakteri eski hayatını sildiği için karşımıza 10 yıl sonraki Shaun adı ile gelmektedir. Shangi Chi karakterine hayat veren başrol oyuncusu ise Simu Liu. Shaun’un en yakın arkadaşı Katy karakterini ise Awkwafina canlandırmaktadır. Filmdeki dikkat çeken diğer oyuncular ise şöyle: Tony Chiu-Wai Leung  Ben Kingsley, Meng’er Zhang , Fala Chen, Michelle Yeoh.

İlginizi çekebilir


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *