"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Dünya AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız tarafından Kılıçdaroğlu'na gönderilmiş bir mesaj yok

AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız tarafından Kılıçdaroğlu'na gönderilmiş bir mesaj yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısı sonrası konuştu. Çelik, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ve gündemi değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına ilişkin basın mensuplarına açıklama yaptı.

Çelik, açıklamasında "Hepimizin gündemi Gazze'deki acı tablo. Giderek bu tablo daha da yoğunlaşıyor. İnsanlar büyük göç dalgası içinde ölümden kaçmak için hareket etmesi nasıl yoksulluk ve yoksunluk içinde yaşadığını gösteriyor. İnsanlık tarihinin en soykırımcı hükümeti olarak Netanyahu hükümeti yargılanmalı" ifadelerine yer verdi.

"BU BEYAN DOĞRU DEĞİL"

"Cinayet şebekesidir. Bugün Fransa Almanya İngiltere Gazze'ye yardımın açılması için çağrı yaptılar. İsrail bu çağrıların hiçbirine uymuyor. Daha çok insan öldüren İsrail'e karşı yaptırım ne olacak?" şeklinde konuşan Çelik, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına da yanıt verdi.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'dan görüşme talebi geldi" demişti. Çelik, ise "Cumhurbaşkanımızdan Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderilmedi. Söz konusu iddialar gerçek dışı. Bu beyan doğru değil" ifadelerinde bulunarak iddiayı reddetti.

A A 20240812 35385517 35385514 A K P A R T I S O Z C U S U C E L I K M Y K T O P L A N T I S I N A I L I S K I N A C I K L A M A L A R D A B U L U N D U

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *