"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Dünya Alman siyasetçinin görüntüleri gündeme oturdu! Umumi tuvalet fırçasını yaladı

Alman siyasetçinin görüntüleri gündeme oturdu! Umumi tuvalet fırçasını yaladı

Alman siyasetçi Martin Neumaier'in umumi bir tuvalette tuvalet fırçası ve klozet yalarken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Almanya'nın doğusunda 9 Haziran'da yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri için hazırlıklar devam ederken, Hür Demokratik Parti (FDP) adayı Martin Neumaier'in seçim öncesinde ortaya çıkan skandal görüntüleri gündeme oturdu. Neumaier, yerel seçimler listesinde ikinci sırada yer alıyordu ve Almanya'nın gelecek vadeden siyasetçilerinden biri olarak görülüyordu.

ADAYLIĞI GERİ ÇEKİLDİ

Sosyal medyada hızla yayılan ve ardından Alman basınında geniş yer bulan görüntülerde, Neumaier'in tuvalet fırçası, klozet, lavabo ve hatta gideri yaladığı görülüyor. Bu görüntülerin ortaya çıkması üzerine FDP, Neumaier'in adaylığını resmi internet sitesinden kaldırdı. Görüntülerin bir tren istasyonunun tuvaletinde çekildiği bildirildi. Neumaier, henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı.

ÇIPLAK NAZİ MARŞI DİNLEDİĞİ VİDEOLAR DA SIZDI

Bu skandalın yanı sıra, ikinci bir skandal olarak başka videolarda Neumaier'in çıplak bir şekilde Nazi marşı dinlediği de görülüyor. Bu videolar, Neumaier'in siyasi kariyerini daha da zora soktu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *