"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Dünya Boris Johnson'dan çarpıcı iddia: Netanyahu'nun ziyaretinden sonra banyoda dinleme cihazı bulundu

Boris Johnson'dan çarpıcı iddia: Netanyahu'nun ziyaretinden sonra banyoda dinleme cihazı bulundu

Boris Johnson, yeni anı kitabında Netanyahu'nun ofisinde tuvalet kullanmasının ardından dinleme cihazı bulunduğunu iddia etti. Olayın detaylarına kitabında yer verdiğini belirten Johnson, okuyuculara daha fazla bilgi sunacağını ifade etti.

İngiliz The Telegraph gazetesinin aktardığına göre, eski Dışişleri Bakanı Boris Johnson, 2017 yılında İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile yaptığı bir görüşme sırasında ilginç bir olay yaşandı.

NETANYAHU'NUN TUVALETİ KULLANMASI

Johnson, Netanyahu'nun "gizli ek binada" bulunan tuvaleti kullandıktan sonra güvenlik ekibinin arama yaptığını ve bu arama sırasında bir dinleme cihazı bulduklarını ifade etti. Gazetenin haberine göre, Johnson, bu durumu 10 Ekim'de yayımlanacak anı kitabı "Unleashed"de detaylandırıyor.

DİNLEME CİHAZI BULUNDU

Johnson, kitabında Netanyahu’nun tuvalette geçirdiği zamanın ardından, güvenlik ekiplerinin yaptığı böcek taraması sırasında dinleme cihazı bulduğunu belirtti. Eski bakan, "Bibi (Netanyahu) bir süreliğine oraya gitti. Bu bir tesadüf olabilir ya da olmayabilir ama bana daha sonra tuvalette dinleme cihazı buldukları söylendi," ifadelerini kullandı.

KİTAPTA DAHA FAZLA DETAY VAR MI?

Johnson’a, bu olay hakkında daha fazla bilgi verip veremeyeceği sorulduğunda, "Sanırım bu olay hakkında bilmeniz gereken her şey kitapta var," yanıtını verdi.

UNLEASHED KİTABINDA HANGİ KONULARA DEĞİNİLDİ?

Boris Johnson'ın "Unleashed" adlı kitabı, Brexit süreci, hükümetinin COVID-19 salgınına yanıtı ve başbakanlık dönemindeki parti skandalları gibi önemli konuları da ele alıyor. Kitap, 10 Ekim'de okuyucularla buluşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *