"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Dünya Cani baba, 6 yaşındaki çocuğuna kabusu yaşattı: "Çok şişman olduğu için..."

Cani baba, 6 yaşındaki çocuğuna kabusu yaşattı: "Çok şişman olduğu için..."

İnsanın kanını donduran olay ABD'de meydana geldi. Baba oğlunu "çok şişman olduğu" gerekçesiyle koşu bandında zorla koşturdu. Talihsiz çocuk hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, 20 Mart 2021 tarihinde ABD'de gerçekleşti. 6 yaşındaki Corey Micciolo, babası ile birlikte spor salonuna geldi. Micciolo'nun vücudunda nedeni bilinmeyen morluklar bulunuyordu.

"ÇOK ŞİŞMAN OLDUĞU İÇİN"

Morluklardan şüphelenen Anne Bre Micciolo, durumu New Jersey Çocuk Koruma birimine bildirdi. Sosyal görevliler çocuğu 1 Nisan günü doktora götürülmesi talebinde bulundu.

Küçük çocuk burada yapılan muayene sırasında babasının onu "çok şişman olduğu için" koşu bandında koşturduğunu açıkladı.

6 yaşındaki çocuk aynı günün akşamında uykusundan tökezleyerek, kelimeleri geveleyerek, mide bulantısı ve nefes darlığı içinde uyandı ve hastaneye kaldırıldı. 

Talihsiz çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak yaşamını yitirdi. 

5 KEZ DÜŞMÜŞ

İncelemelerin ardından baba Christopher Gregor, tutuklandı. Ayrıca salı günü Ocean City'deki Yüksek Mahkeme'de görülen davada spor salonunun güvenlik kayıtları ilk kez yayınlandı.

Kısa sürede sosyal medyada yayılan ve birçok tepkiler alan görüntülerde cani babanın, 6 yaşındaki oğlunu koşu bandına yerleştirdiği ve küçük çocuğun koşmaya başladığı görülüyor. Ancak baba bir süre sonra koşu bandının hızını ve eğimini artırıyor. Makinenin hızına yetişemeyen küçük çocuk ise tökezleyip düşüyor. Çocuğun düşmesinin ardından baba her seferinde onu yeniden koşu bandında koşmaya zorluyor.

Söz konusu olayda çocuğun tam beş kez düştüğü babanınsa çocuğu yeniden koşu bandına koyduğu kameralara yansıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *