"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Dünya Ebu Ubeyde İsrai'e meydan okudu

Ebu Ubeyde İsrai'e meydan okudu

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde İsrail'e meydan okudu: ''Zırhlarınız, askerlerinizin mezarı olacak''

İsrail'in şiddetli saldırıları devam ederken, Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde İsrail'in askerleri ve donanmasına meydan okudu.

Ubeyde yapmış olduğu açıklamada,"Yaklaşan yeni bir gelişmeyi işgalcilere müjdeliyoruz; zırhlarınız askerlerinizin mezarları haline gelecek." dedi.

İsrail-Filistin savaşı: Hamas'tan, İsrail'e ağır darbe! Çok sayıda İsrail  askeri öldü! - Haber 7 DÜNYA

İsrail-Hamas savaşında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanırken, Kassam Tugayları askerleri şu ana kadar, İsrail'e ait 136 tankı imha etti.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, El Aksa televizyonundan yaptığı açıklamada, İsrail'in birkaç gün önce Hamas'ın alıkoyduğu 12 yabancının serbest bırakılmasını engellediğini açıkladı. Ebu Ubeyde,"Tutukluların ve yabancıların serbest bırakılma çabalarını engelleyen, onların hayatını tehlikeye atan İsrail'dir." şeklinde konuştu.

İsrail, Hamas'ın saldırısına hazırlıksız yakalandı - BBC News Türkçe

İsrail'in kanlı saldırılarında, 10 Bin'den fazla kişi hayatını kaybederken, Ubeyde,  "Düşmanın katliamı hafızalardan silinmeyecek. Onların üzerine bir lanet yıkım ve ateş olacak. Yaklaşan yeni bir gelişmeyi işgalcilere müjdeliyoruz, direnişimizi her cephede gösteriyoruz. Mücahitlerimiz sizi gözetliyor. Düşmanın zırhları, askerlerinin mezarları haline gelecek." şeklinde açıklama yaptı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *