"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2694 %-0.03
37,0638 %0.19
2.307.043 %-0.013
2.999,33 0,22
Ara
İşçi Haber Dünya Aylardır haber alınamayan Prenses Kate Middleton ortaya çıktı! Görüntüler sosyal medya kullanıcılarını ikna etmedi

Aylardır haber alınamayan Prenses Kate Middleton ortaya çıktı! Görüntüler sosyal medya kullanıcılarını ikna etmedi

İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler aylardır ortalarda görünmeyen Kate Middleton'dan ilk görüntü geldi.

İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler aylardır ortalarda görünmeyen Kate Middleton'dan ilk görüntü geldi. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

Galler Prensesi Kate Middleton, eşi Prens William ile alışveriş yaparken

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber Cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir kasabada alışveriş yaparken görüntülendi.

Galler Prensesi Kate Middleton, eşi Prens William ile alışveriş yaparken

Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı "Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu" dedi.

Dublörü mü?

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı görüntüdeki kişinin Prenses Kate olmadığını iddia eden paylaşımlar yaptı.

Prensesin geçmişte çekilen fotoğraflarıyla bugün çekilen görüntüleri kıyaslayan sosyal medya kullanıcıları, farklı noktalara dikkati çekerek, görüntüdeki kişinin Kate Middleton olmadığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *