"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Dünya İsrail ordusu durmak bilmiyor! Keskin nişancı çocuklarına yiyecek aramaya çıkan anneyi vurdu

İsrail ordusu durmak bilmiyor! Keskin nişancı çocuklarına yiyecek aramaya çıkan anneyi vurdu

Sosyal medya hesabından yaşanan saldırıya ilişkin bilgileri paylaşan Filistinli gazeteci Enes el-Şerif, Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde çocukları için yiyecek bulmaya çıkan bir annenin İsrail keskin nişancısınca ayağından vurulduğunu bildirdi.

Filistinli gazeteci tarafından paylaşılan olayda, İsrail ordusunda görevli bir keskin nişancının Gazze Şeridi'nin kuzeyinde çocukları için yiyecek aramaya çıkan anneyi vurarak yaraladığı ve saldırıda söz konusu kadının ayağının koptuğu aktarıldı. Gazeteci Şerif, Filistinli kadının sağlık durumuna ilişkin son durum bilgisi paylaşmadı. 

GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Filistinli gazeteci Şerif, yaklaşık 2 hafta önce düzenlenen saldırı sonrasını gösteren görüntüyü de hesabından paylaştı.

Söz konusu görüntüde, bir bacağı kopmuş Filistinli kadının yarı baygın yol ortasında yattığı kameraya yansıyor. Ayrıca, bölgede bulunan 2 kişinin silah sesleri arasında Filistinli kadını güvenli bir bölgeye aldıkları görülüyor.

100 BİNDEN FAZLA FİLİSTİNLİ GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI

İsrail ordusunun, yaklaşık 20 gün boyunca Cibaliya'ya havadan ve karadan yoğun saldırılar düzenlemesi sonrası bölgede bulunan 100 binden fazla Filistinli Gazze'nin başka bölgelerine göç etmek zorunda kalmıştı.

20 gün süren saldırılar sonrası srail ordusunun çekilmesiyle birlikte Cibaliya'daki ağır yıkım ortaya çıkmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *