"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Dünya Macaristan'dan çarpıcı Almanya çıkışı: Her geçen gün daha hızlı bir şekilde göçmenlere ait hale geliyor

Macaristan'dan çarpıcı Almanya çıkışı: Her geçen gün daha hızlı bir şekilde göçmenlere ait hale geliyor

Almanya’nın başkenti Berlin’de bugün Şansölye Olaf Scholz ile gerçekleştireceği görüşme öncesinde Macaristan devlet radyosu Kossuth’a çarpıcı açıklamalarda bulunan Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Almanya'nın göç politikasına değinerek "“Almanya, bundan 10 yıl önceki Almanya değil. Ne önceki lezzeti ne de önceki kokusu kalmış." ifadesinde bulundu.

Almanya'da bulunan göçmenlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Macaristan Başbakanı Viktor Orban, "Önceki nesiller çocuklarına, ‘Evladım, eğer çalışkan insanlar görmek istiyorsan Almanya’ya git. Eğer iyi organize edilmiş çalışma görmek istiyorsan, eğer düzen görmek istiyorsan Almanya’ya git’ derdi. Fakat Almanya artık renkli, değişmiş ve çok kültürlü bir dünya. Bu büyük bir değişiklik” sözlerini sarf etti.

"BUNU DÜZELTMEK BİR DAHA MÜMKÜN OLMAYACAK"

Orban, Almanya’da yaşayan göçmenlerin artık misafir olmadığını ve sol hükümetler sayesinde vatandaşlık kazandıklarını belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

“Almanya, her geçen gün daha hızlı bir şekilde göçmenlere ait hale geliyor. Eğer, biz de göçmenlere izin verirsek Macaristan artık bir Macar ülkesi olmaktan çıkacak. Eğer göçmenlik politikası konusunda birileri hata yaparsa bunu düzeltmek bir daha mümkün olmayacak.” 

"İKİNCİ PLAN AVRUPA'YA HER YIL 1 MİYON GÖÇMEN GETİRMEK"

Öte yandan Orban, Macar halkına göçmenliğe “hayır” diyerek ülkelerini bir “barış adası olarak koruma” çağrısında bulundu.

Orban, Avrupa’da Liberaller, Sol ve Avrupa Halk Partisi’nin savaş yanlısı bir koalisyon oluşturduğunu ve kıtayı hızla savaşa sürüklediklerini öne sürerek, bu koalisyonun ikinci planının ise Avrupa’ya her yıl 1 milyon göçmen getirmek olduğunun altını çizdi. 

Devamında ise Orban, “Avrupa’da bir nüfus değişikliği programı uygulanıyor. Beyaz Avrupalıların sayısı azalıyor ve Müslüman göçmenlerin sayısı radikal bir şekilde artıyor” ifadesine yer verdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *