"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Dünya Putin'in sağ kolu öldü: Rusya çalkalanıyor!

Putin'in sağ kolu öldü: Rusya çalkalanıyor!

Putin’in “gözü ve kulağı” olarak tanınan Romodanovski, ani bir şekilde hayatını kaybetti. Romodanovski'nin gizemli ölümü çeşitli spekülasyonları gündeme getirdi.

İngiltere merkezli The Sun gazetesinin haberine göre, Rus istihbaratının önemli isimlerinden ve Putin’in “gözü ve kulağı” olarak tanınan Romodanovski’nin ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Gizemli Ölüm Şüphe Uyandırdı

Telegram kanalı VChK-OGPU, FSB’nin güvenlik müdürlüğünün ilk başkanı ve “Boot” (Çizme) lakaplı Romodanovski’nin ölümünü "çok garip koşullar altında" gerçekleştiğini öne sürdü. Kanal, emekli olmasına rağmen Romodanovski'nin aktif bir şekilde çalışmaya devam ettiğini ve gizli servisin kontrolündeki şirketlerin yönetim kurullarında yer aldığını belirtti.

Romodanovski'nin elinde, birçok siyasetçi, iş insanı ve istihbarat çalışanına dair suçlayıcı belgelerin bulunduğu da iddialar arasında yer aldı.

Putinin sağ koluydu Kremlini sarsacak iddia

"Enerjik ve Planlarla Doluydu"

Putin yanlısı önde gelen Rus milletvekili Aleksander Khinstein, Romodanovski'nin ölümüne inanmakta güçlük çektiğini belirterek, “Onunla daha geçen hafta konuştum. Enerjikti ve gelecek planlarla doluydu,” ifadelerini kullandı.

Resmi Açıklama henüz gelmedi

Rusya’nın istihbarat camiasında şok etkisi yaratan bu ölümle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *