"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2675 %0
37,0588 %0.07
2.303.347 %-0.361
3.028,29 0,01
Ara
İşçi Haber Dünya Squid Game yüzünden telefonu susmak bilmiyor

Squid Game yüzünden telefonu susmak bilmiyor

Netflix, bir kadının cep telefonuna yapılan aramalar yüzünden tuzağa düştüğünü söylemesinin ardından, Squid Game'de görünen bir telefon numarasını düzenleyeceğini söyledi.

 

Güney Kore'nin güneydoğusundaki Seongju'da bir iş kadını, yerel basına, telefonuna binlerce mesaj ve arama geldiğini ve günlük hayata devam etmenin zor olduğunu söyledi.

Money Today'e yaptığı açıklamalarda "Bu, on yıldan fazla bir süredir kullandığım bir numara, bu yüzden oldukça şaşırdım. Telefonumda silmek zorunda kaldığım 4.000'den fazla numara var" dedi . Genç kadın aranmasının nedenin ilk başta anlayamadığını, arkadaşının numarasının Squid Game'de çıktığını söylemesiyle anladığını açıkladı.

Beş milyon won'a (4,178 $, 3,073 £) kadar tazminat tekliflerini reddettiği bildirildi. Netflix tazminat talepleri hakkında yorum yapmadı, ancak gösterinin hayranlarını numarayı aramaktan kaçınmaya çağırdı.

Netflix Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Yapım şirketiyle birlikte, gerektiğinde telefon numaralarıyla sahneleri düzenlemek de dahil olmak üzere bu sorunu çözmek için çalışıyoruz." Dedi.

Dizi ilk olarak 17 Eylül'de yayınlandı ve Netflix, dizinin sadece 10 günde 90 ülkede bir numaraya ulaştığını söyledi.

İlginizi çekebilir

Bu haber BBC’den Türkçe’ye çevrilmiştir. İlgili haberin İngilizcesini okumak için tıklayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *