"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2409 %0.06
37,0648 %0.08
2.299.955 %0.091
3.017,18 0,83
Ara
İşçi Haber Dünya TIME dergisinden tarihi kapak: Biden gidiyor, Harris geliyor

TIME dergisinden tarihi kapak: Biden gidiyor, Harris geliyor

ABD'nin önde gelen siyasi haftalık yayınlarından TIME dergisi, ABD Başkanı Joe Biden'ın Demokrat Parti başkan adaylığından çekilmesinin ardından, önceki bir kapak tasarımına atıfta bulunan yeni bir kapak hazırladı.

Biden'ın adaylığı için 27 Haziran'da yapılan canlı yayın tartışması, sonun başlangıcı oldu. Cumhuriyetçi rakibi eski Başkan Donald Trump karşısında çıktığı bu yayında, Biden soruları yanıtlamakta zorlanmış, anlaşılmaz cümleler kurmuş ve zaman zaman mırıldanarak konuşmuştu.

Bu yayının ardından Demokrat Parti'de bazı çevreler, "yeni bir aday ihtiyacı"nı ilk kez basına yansıttı.

TIME dergisi, bu yayından bir gün sonra, 28 Haziran'da dijital olarak yayımladığı kırmızı fonlu kapakta, kareden dışarı doğru çıkan bir Biden'a yer verdi. Kapakta sadece "Panik." ifadesi bulunuyordu.

TIME'ın Biden kapağı: Trump yenilgisi demokratları panikletti - Kıbrıs  Gazetesi - Kıbrıs Haber, KKTC Son Dakika ve Gündem Haberleri

Biden'ın pazar günü adaylıktan çekilmesinin ardından TIME, bu kapağa göndermede bulunan yeni bir kapak hazırladı. Yeni kapakta, Biden kareden tamamen çıkarken, Başkan Yardımcısı Kamala Harris sayfanın ortasına doğru ilerliyor. Biden, çekilme açıklamasında Harris'in adaylığını destekleyeceğini belirtmişti. Harris ise, "hak ederek adaylığı kazanmak istediğini" ifade ederek, Demokrat Parti'nin başkan adayı olmayı hedeflediğini söyledi.

Harris'in tek aday olup olmayacağı, önümüzdeki günlerde diğer öne çıkan Demokratların alacağı kararlara bağlı olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *