"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2867 %-0.01
37,1013 %0.24
2.310.279 %0.43
3.000,66 0,26
Ara
İşçi Haber Dünya Trump kanlı fotoğrafıyla destekçilerini birlik ve barışa çağırıyor

Trump kanlı fotoğrafıyla destekçilerini birlik ve barışa çağırıyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump, hafta sonu yaşanan suikast girişiminin ardından "birlik ve barış ruhuyla bir araya gelmeye" çağırmak amacıyla yüzü kanlar içinde bir görüntüsünü yayımladı.

Web sitesi, potansiyel bağışçıları bağış toplama platformu WinRed'de Trump'ın "ikonik" olarak nitelendirdiği, Associated Press fotoğrafçısı tarafından çekilen siyah-beyaz bir görüntünün yer aldığı bir sayfaya yönlendirildi.

Fotoğrafta, Cumhuriyetçi aday Trump, Pennsylvania'daki mitingde sağ kulağının üst kısmına isabet eden kurşunun ardından yüzü kanlar içinde ve yumruğu havaya kalkmış şekilde görülüyor. Görselin altında büyük harflerle "KORKMA" yazıyor.

Sayfada ayrıca Trump'ın imzası yer alıyor ve ziyaretçilere farklı düzeylerde katkıda bulunma seçenekleri sunuluyor.

"GENELLİKLE İKONİK BİR FOTOĞRAFA SAHİP OLMAK İÇİN ÖLMENİZ GEREKİR"

New York Post tarafından yayımlanan bir röportajda Trump, kampanya web sitesinde yer alan fotoğraf da dahil olmak üzere vurulduktan hemen sonra çekilen görüntüler hakkında konuştu. Trump, "Pek çok insan bunun şimdiye kadar gördükleri en 'ikonik' fotoğraf olduğunu söylüyor. Haklılar ve ben ölmedim. Genellikle ikonik bir fotoğrafa sahip olmak için ölmeniz gerekir" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *