"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Ekonomi Ekonomist Soydan uyardı: Kredi kartı borçlarınızı hemen ödeyin!

Ekonomist Soydan uyardı: Kredi kartı borçlarınızı hemen ödeyin!

Ekonomist Soydan, ''Dayanıklı tüketim eşyaları gibi ürünler almayı düşünenlerin beklemeden harekete geçmelerinde fayda var. Kredi kartı borçlarını mümkünse kapatmak önemli" dedi.

Ekonomist Barış Soydan, yerel seçimlerinden sonra doğalgaz ve elektrik fiyatlarında zam beklediğini belirterek, vatandaşları kredi kartı borçlarını kapatmaları konusunda uyardı.

Son dakika: Kredi kartı azami faiz oranları değişmeyecek - Ekonomim

Soydan, “Dayanıklı tüketim eşyaları gibi ürünler almayı düşünenlerin acele etmeleri önemli. Özellikle kredi kartı borçlarını kapatmak, gelecek dönemde olası ekonomik zorluklara karşı önlem almak adına kritik bir adım olabilir.” ifadelerini kullandı.

Barış Soydan, Türkiye’nin enflasyon oranlarının dünya genelinde önemli bir yerde olduğunu belirterek, ekonomik büyümenin gelir dağılımına yansımadığını söyledi. Adaletsizlik ve eşitsizliğin önemli sorunlar arasında olduğunu belirten Soydan, Türkiye’nin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini de ekledi.

En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? - Ekonomim

Ekonomik tavsiyelerde bulunan Soydan, özellikle dayanıklı tüketim malları almayı düşünenlerin acele etmeleri gerektiğini, kredi kartı borçlarının kapatılmasının önemli olduğunu ve konut ile otomobil fiyatlarının enflasyonun gerisinde kalabileceğini belirtti. Otomobil almayı düşünenlerin bir süre beklemesinin daha mantıklı olabileceğini de vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *