"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Ekonomi Kripto yatırımcılarına müjde! Altcoin boğası başladı mı?

Kripto yatırımcılarına müjde! Altcoin boğası başladı mı?

Kripto yatırımcılarına müjde! Altcoin boğası başladı mı? İşte detaylar...

Kripto piyasasındaki yükseliş eğilimi sürerken, analistler altcoin boğasının yaklaşmakta olduğunu belirtiyor. Farklı analistlerin yorumlarına göre, birçok altcoin'in fiyat grafiğinde olumlu sinyaller belirmekte. Eğer bu göstergeler başarılı olursa, yalnızca yükseliş döngüsünün başlaması bekleniyor.

Kripto analisti Moustache, 11 Ekim'de X platformunda önemli açıklamalarda bulundu. Altcoin Sezonu Endeksi'nin son üç buçuk yılın en güçlü formasyonlarından birini oluşturduğunu vurgulayan Moustache, "Bence sadece yükseliş dönemine giriyoruz" dedi. Blockchaincenter'ın Altcoin Sezon Endeksi grafiğinde dikkat çeken bu formasyon, düşüş trendinin zayıfladığını ve alıcıların piyasada daha baskın hale geldiğini gösteriyor. Bu durum, Bitcoin (BTC) hakimiyetinin azalabileceğine işaret ediyor.

Kripto Yatirimcilarina Mujde Altcoin Bogasi Basladi Mi

Ancak Blockchaincenter’a göre, endeks halen 39 seviyelerinde seyrediyor; bu da piyasa değerine göre ilk 50 kripto paranın yalnızca yüzde 39’unun son 90 gün içinde BTC’den daha iyi performans sergilediğini gösteriyor.

Kripto analisti Titan of Crypto da X üzerinden yaptığı paylaşımda, altcoin sezonunun yakında geleceğini belirtti ve yükseliş sinyali veren Stokastik RSI indikatörünün döngü geçişi yaptığını vurguladı. Bu indikatör, sinyal çizgisinin üzerine çıktığında yükseliş geçişinin gerçekleşeceğini gösteriyor.

BTC ve Ether (ETH) dışındaki kripto paraların piyasa değerini ölçen TOTAL3 endeksi, 613 milyar dolarlık önemli bir direnç noktasına yaklaşıyor ve şu an 603 milyar dolar seviyesine ulaştı. Cointelegraph, TOTAL3’ün 601 milyar doların üzerinde kalması durumunda altcoinlerin toparlanmaya devam edebileceğini ve beklenen altcoin boğasının başlangıcını işaret edebileceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *